Onderhoud

Onderhoud van uw tuin laten verzorgen?

Het kan heerlijk ontspannend zijn om in de eigen tuin te werken. Maar dat kan ook te veel worden, want het moet wel leuk blijven. Desgewenst maken wij afspraken met U over onze bijdrage aan het onderhoud van uw tuin. Dat geldt uiteraard ook voor bestaande tuinen. Daarbij is van alles mogelijk. Variërend van een extra maai-beurt wanneer U op vakantie bent, tot het periodiek (afhankelijk van seizoen en weersgesteldheid) helemaal verzorgen van uw planten en gazon. En uiteraard kunt U ook incidenteel onze hulp inroepen voor een snoeibeurt of aanpassen van de beplanting. Of alleen maar specifiek advies op allerlei terrein.

Boomverzorging

Bomen zijn prachtige en machtige elementen in een tuin. Ze lijken autonoom en zonder speciale zorg te gedijen. Maar na jaren kan blijken, dat ze te veel van de ruimte en het licht vragen. Dan staan ze elkaar in de weg of hinderen de begroeiing daar onder. Wij houden daar bij een tuinontwerp rekening mee. Maar wanneer dat nodig is kunnen wij zorgen voor een beter evenwicht door gerichte kap (of eventueel alleen terugsnoeien). Zo nodig verzorgen wij ook de aanvraag voor een kapvergunning bij de gemeente.

Plantenverzorging

Planten groeien (van)zelf. Maar voor een optimaal resultaat is de kwaliteit van de grond cruciaal. Wij geven U advies voor bemesting en grondverbetering, en leveren de stoffen daarvoor. Ook bestrijding van insecten, ongedierte en onkruid vraagt aandacht. Het is van belang om daar een verantwoorde keuze voor te maken. Wij bieden naast gericht advies ook milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen en adviseren U graag over het beste gebruik daar van

NEEM SNEL CONTACT OP!